Meru Health - Digiklinikka työuupumuksen sekä masennus- ja ahdistusoireiden hoitoon

Meru Health on Valviran (sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto) hyväksymä digiklinikka. Tarjoamme sinulle  12 viikon mobiiliohjelmaa työuupumuksen sekä masennus- ja ahdistusoireiden hoitoon älypuhelimesi kautta. Ohjelman tarkoituksena on opettaa taitoja psyykkisen hyvinvoinnin parantamiseen.

Ohjelma perustuu tutkitusti tehokkaisiin ja laajasti käytössä oleviin terapiamuotoihin, jotka ovat kognitiivinen käyttäytymisterapia, mindfulness sekä käyttäytymisen aktivointi.

HUOM! Tietosi jaetaan vain Meru Health -ohjelman terapeutille

 

Hoitotuloksemme ovat erittäin lupaavia

 

86%

Aloittaneista osallistujista suoritti ohjelman onnistuneesti loppuun

75%

Osallistujista sai kliinisesti merkittävän hoitovasteen

 

Meru Health - real world evidence : 02/2017 - 01/2018 (n=141),
Mittari: PHQ-9 masennuskysely


Käyttäjäkokemuksia

 
 JENNI, 38  "Meru Health:n digiklinikka löysi minut oikeaan aikaan, kun olin tekemässä kipeitä päätöksiä omasta elämästä ja avioliiton päättämisestä. Päätin hakea ohjelmaan, koska se ei vaatinut henkilökohtaisia tapaamisia ja sisälsi kirjoittamista. Ohjelman suurin anti oli siinä, että sen kautta syntyi varmuus ja turvallisuus omien kipeiden tunteiden käsittelyyn. Ohjelman loputtua olen jatkanut harjoitteiden tekoa. Tuttu ohjelma on kiva ottaa käyttöön työmatkalla tai illalla mielen rauhoittamiseksi. On ihana saada todeta, että voin hyvin.”

JENNI, 38

"Meru Health:n digiklinikka löysi minut oikeaan aikaan, kun olin tekemässä kipeitä päätöksiä omasta elämästä ja avioliiton päättämisestä. Päätin hakea ohjelmaan, koska se ei vaatinut henkilökohtaisia tapaamisia ja sisälsi kirjoittamista. Ohjelman suurin anti oli siinä, että sen kautta syntyi varmuus ja turvallisuus omien kipeiden tunteiden käsittelyyn. Ohjelman loputtua olen jatkanut harjoitteiden tekoa. Tuttu ohjelma on kiva ottaa käyttöön työmatkalla tai illalla mielen rauhoittamiseksi. On ihana saada todeta, että voin hyvin.”

 TONI,43  "Muutin viime syksyllä takaisin Suomeen pidemmän tauon jälkeen. Etsin työpaikkaa ja elin uudessa parisuhteessa minulle uudessa kaupungissa, joten elämässäni oli moni asia muutostilassa. Päivien lyhetessä huomasin voimieni hiipuvan ja mielialan laskevan hälyttävästi. Tuli vastaan päiviä jolloin en jaksanut lähteä ulos ovesta. Kun näin sattumalta Meru Healthin mainoksen sosiaalisessa mediassa, päätin kokeilla. Se todella kannatti, sillä sain sen kautta korvaamatonta henkilökohtaista tukea, joka auttoi minut liikkeelle, sekä raamit omatoimiselle työskentelylle henkisen hyvinvoinnin eteen, joiden puitteissa teen harjoituksia edelleen, kuukausia terapiajaksoni päättymisen jälkeen."

TONI,43

"Muutin viime syksyllä takaisin Suomeen pidemmän tauon jälkeen. Etsin työpaikkaa ja elin uudessa parisuhteessa minulle uudessa kaupungissa, joten elämässäni oli moni asia muutostilassa. Päivien lyhetessä huomasin voimieni hiipuvan ja mielialan laskevan hälyttävästi. Tuli vastaan päiviä jolloin en jaksanut lähteä ulos ovesta. Kun näin sattumalta Meru Healthin mainoksen sosiaalisessa mediassa, päätin kokeilla. Se todella kannatti, sillä sain sen kautta korvaamatonta henkilökohtaista tukea, joka auttoi minut liikkeelle, sekä raamit omatoimiselle työskentelylle henkisen hyvinvoinnin eteen, joiden puitteissa teen harjoituksia edelleen, kuukausia terapiajaksoni päättymisen jälkeen."

 LINDA, 29  "Meru Health -ohjelma osoittautui minulle todella tärkeäksi työkaluksi ja tueksi niin elämän haastavissa tilanteissa kuin tavallisen arjen jaksamisessakin. Ohjelman avulla pääsin opettelemaan kehon ja mielen tuntemusten ja ajatusten tunnistamista ja tutkiskelua neutraalilla ja uteliaalla otteella. Ohjelma auttoi minua ohjaamaan tietoisuuteni autopilotilta tähän hetkeen ja tunnistamaan negatiivisen ajattelun kehiä, jotka ovat aiheuttaneet masennusta ja ahdistusta. Erityisen tärkeäksi koin, että minulla oli mahdollisuus harjoitella myötätuntoista suhtautumista itseeni ja muihin sekä ohjata tekojani itselleni tärkeistä arvoista käsin. Ohjelma toimii joustavana alustana itsenäiselle harjoittelulle, mutta tarjoaa myös suoran viestiyhteyden terapeuttiin, joka empaattisesti ja rohkaisten ohjaa pulmatilanteissa eteenpäin."

LINDA, 29

"Meru Health -ohjelma osoittautui minulle todella tärkeäksi työkaluksi ja tueksi niin elämän haastavissa tilanteissa kuin tavallisen arjen jaksamisessakin. Ohjelman avulla pääsin opettelemaan kehon ja mielen tuntemusten ja ajatusten tunnistamista ja tutkiskelua neutraalilla ja uteliaalla otteella. Ohjelma auttoi minua ohjaamaan tietoisuuteni autopilotilta tähän hetkeen ja tunnistamaan negatiivisen ajattelun kehiä, jotka ovat aiheuttaneet masennusta ja ahdistusta. Erityisen tärkeäksi koin, että minulla oli mahdollisuus harjoitella myötätuntoista suhtautumista itseeni ja muihin sekä ohjata tekojani itselleni tärkeistä arvoista käsin. Ohjelma toimii joustavana alustana itsenäiselle harjoittelulle, mutta tarjoaa myös suoran viestiyhteyden terapeuttiin, joka empaattisesti ja rohkaisten ohjaa pulmatilanteissa eteenpäin."

 
meru + health + online +clinic.jpg

290€/kk

Hoito-ohjelman kesto on kolme kuukautta

Annamme sinulle 100% tyytyväisyystakuun! Jos et ole tyytyväinen ohjelmaan ensimmäisen kahden viikon jälkeen, voit lopettaa sen kesken ja palautamme rahasi.

 

Kokenut hoitohenkilökunta koko ajan tukenasi

 Anu Raevuori, Lääketieteellinen johtaja, lääketieteen tohtori, psykiatri

Anu Raevuori, Lääketieteellinen johtaja, lääketieteen tohtori, psykiatri

 Outi Hilgert, Meru Health -ohjelman terapeutti, lääkäri & mindfulness-ohjaaja

Outi Hilgert, Meru Health -ohjelman terapeutti, lääkäri & mindfulness-ohjaaja

 Sini Cavén, Meru Health -ohjelman terapeutti, psykologi & mindfulness-ohjaaja

Sini Cavén, Meru Health -ohjelman terapeutti, psykologi & mindfulness-ohjaaja


Meru Health Mediassa


Terveydenhuollon ammattilaisten suosituksia

 
 Anu Pekki , Johtava työterveyslääkäri, Finla työterveys "Meru Healthin toiminnassa yhdistyy ammattimaisuus, vastuullisuus ja tavoitteellisuus. Näiden syiden takia halusimme aloittaa yhteistyön. Digiklinikan käyttökokemus on yllättänyt helppoudella sekä ihmisläheisyydellä, mikä tukee potilaan sitoutumista työskentelyyn oman voinnin parhaaksi.”

Anu Pekki, Johtava työterveyslääkäri, Finla työterveys

"Meru Healthin toiminnassa yhdistyy ammattimaisuus, vastuullisuus ja tavoitteellisuus. Näiden syiden takia halusimme aloittaa yhteistyön. Digiklinikan käyttökokemus on yllättänyt helppoudella sekä ihmisläheisyydellä, mikä tukee potilaan sitoutumista työskentelyyn oman voinnin parhaaksi.”

 Raili Peljo , Työterveyshuollon ja yleislääketieteen erikoislääkäri, Atria “Yksi Meru Healthin digiklinikan parhaista puolista on se, että lääkärinä saan koko ajan tietoa hoidon edistymisestä ja potilaan terveydentilan kehittymisestä. Meru Healthin toiminta on erittäin ammattimaista, läpinäkyvää ja vastuullista.”

Raili Peljo, Työterveyshuollon ja yleislääketieteen erikoislääkäri, Atria

“Yksi Meru Healthin digiklinikan parhaista puolista on se, että lääkärinä saan koko ajan tietoa hoidon edistymisestä ja potilaan terveydentilan kehittymisestä. Meru Healthin toiminta on erittäin ammattimaista, läpinäkyvää ja vastuullista.”

 Johanna Vilmi , Työterveyspsykologi, Heltti “Meru Healthin kanssa yhteistyötä tehneenä ja ohjelmaan Heltin jäseniä lähettäneenä voin lämpimästi suositella!“

Johanna Vilmi, Työterveyspsykologi, Heltti

“Meru Healthin kanssa yhteistyötä tehneenä ja ohjelmaan Heltin jäseniä lähettäneenä voin lämpimästi suositella!“

HUOM! Tietosi jaetaan vain Meru Health -ohjelman terapeutille

 
 

Ohjelma käytännössä

teemat

 1. Johdanto mindfulnessiin (eli tietoisuustaitoihin)

 2. Mieliala ja motivaatio

 3. Havainnoiva ja tulkitseva mieli

 4. Huolet ja ajatusansat

 5. Vaikeiden tunteiden kohtaaminen

 6. Itsemyötätunto

 7. Elämän arvot ja omat rajat

 8. Elämän tasapaino ja itsestään huolehtiminen

 9. Hyvinvointia tukevat elintavat: uni, ravinto ja aktiivisuus

 
meru+health+ohjelma+masennus+ahdistus+burnout uupumus+hoito.jpg
 
 
 
 

Harjoitteleminen

Suoritat ohjelmaa omatoimisesti katsomalla viikoittaisia teemavideoita ja suorittamalla harjoituksia säännöllisesti. Harjoitteluun on hyvä varata 20-30 minuuttia 4-7 päivänä viikossa. Ohjelman suorittamista tukee Meru Health -ohjelman terapeutti, joka auttaa ja tukee osallistujia arkipäivisin koko ohjelman ajan. Ohjelman jälkeen kaikki harjoitteet jäävät osallistujien käyttöön. 

 
meru+health+ohjelma+masennus+ahdistus+burnout uupumus+hoito.jpg
 

Hoitopolku

 

1.
SOVELTUvuUSKYSELY

 
meru+health+ohjelma+masennus+ahdistus+burnout uupumus+hoito kaavake
 

2.
Meru Healthin terapeutti on sinuun yhteydessä

Outi+Hilgert+masennus+digiklinikka meru+health+ohjelma+masennus+ahdistus+burnout uupumus+hoito
 
 
 

3.
Hoito-ohjelma

Osallistujat suorittavat 12 viikon Meru Health -ohjelman. Meru Health -ohjelman terapeutti ja anonyymi vertaistukiryhmä ovat osallistujien tukena päivittäin. Anonyymi vertaistukiryhmä koostuu muista ohjelman käyttäjistä.

Meru+Health+digiklinikka meru+health+ohjelma+masennus+ahdistus+burnout uupumus+hoito kaavake

HUOM! Tietosi jaetaan vain Meru Health -ohjelman terapeutille

 

Yhteistyökumppaneitamme