"Meru Health:n digiklinikka oli erinomainen tuki tielläni itseni kehittämiseen ja omien tunteitteni tunnistamiseen"

-Anni, 41

 
P1366873-Edit.jpg

Huippuluokan hoito-ohjelma

75 % osallistujista on saanut kliinisesti merkittävän oireiden aleneman ohjelman jälkeen. Meru Health -hoito perustuu kolmeen yleisesti käytössä olevaan terapiamuotoon: mindfulness-pohjainen terapia, kognitiivinen käyttäytymisterapia sekä käyttäytymisen aktivointiterapia (1,2,3,4).  Meru Health -terapeutit ovat näiden terapiamuotojen asiantuntijoita ja ymmärtävät, miten näitä hoitomuotoja sovelletaan ihmisten yksilöllisiin tarpeisiin.

 

Itsenäiset harjoitukset

Ohjelma on jäsennetty viikoittaisten teemojen mukaan, jotka rakentuvat toistensa varaan. 

HENKILÖKOHTAINEN TERAPEUTTITUKI

Ensimmäisestä soitosta aina viimeiseen viikkoon asti Meru Healthin terapeutti tukee osallistujia aktiivisesti ja henkilökohtaisesti toipumisprosessissa. Terapeutti on tavoitettavissa arkipäivisin koko hoito-ohjelman ajan. 

ANONYYMI VERTAISTUKI

Ohjelman aikana osallistujat saavat tukea ja opastusta anonyymiltä vertaistukiryhmältä. On usein valtavan hyödyllistä havaita, että muillakin ihmisillä on samankaltaisia haasteita, jotka ovat voitettavissa.

 

MENESTYSTARINAT

Meru Healthiä suosittelee suuri joukko ihmisiä, joilla on ollut erilaisia, ja eri vakavuustason haasteita.

 
LINDA, 29

LINDA, 29

OLEN OPPINUT TEKEMÄÄN PAREMPIA, ARVOIHINI POHJAUTUVIA PÄÄTÖKSIÄ

"Meru Health -ohjelma osoittautui minulle todella tärkeäksi työkaluksi ja tueksi niin elämän haastavissa tilanteissa kuin tavallisen arjen jaksamisessakin.

Ohjelman avulla pääsin opettelemaan kehon ja mielen tuntemusten ja ajatusten tunnistamista ja tutkiskelua neutraalilla ja uteliaalla otteella. Ohjelma auttoi minua ohjaamaan tietoisuuteni autopilotilta tähän hetkeen ja tunnistamaan negatiivisen ajattelun kehiä, jotka ovat aiheuttaneet masennusta ja ahdistusta.

Erityisen tärkeäksi koin, että minulla oli mahdollisuus harjoitella myötätuntoista suhtautumista itseeni ja muihin sekä ohjata tekojani itselleni tärkeistä arvoista käsin. Ohjelma toimii joustavana alustana itsenäiselle harjoittelulle, mutta tarjoaa myös suoran viestiyhteyden terapeuttiin, joka empaattisesti ja rohkaisten ohjaa pulmatilanteissa eteenpäin."

TONI, 43

TONI, 43

TÄYSIN UUSI näkökulma

"Muutin viime syksyllä takaisin Suomeen pidemmän tauon jälkeen. Etsin työpaikkaa ja elin uudessa parisuhteessa minulle uudessa kaupungissa, joten elämässäni oli moni asia muutostilassa.

Päivien lyhetessä huomasin voimieni hiipuvan ja mielialan laskevan hälyttävästi. Tuli vastaan päiviä jolloin en jaksanut lähteä ulos ovesta.

Kun näin sattumalta Meru Healthin mainoksen sosiaalisessa mediassa, päätin kokeilla. Se todella kannatti. Sain sen kautta korvaamatonta henkilökohtaista tukea, joka auttoi minut liikkeelle, sekä raamit omatoimiselle  työskentelylle henkisen hyvinvoinnin eteen, joiden puitteissa teen harjoituksia edelleen, kuukausia terapiajaksoni päättymisen jälkeen."

JENNI, 38

JENNI, 38

ON IHANAA SANOA, ETTÄ VOIN paljon paremmin 

“Meru Health:n digiklinikka löysi minut oikeaan aikaan, kun olin tekemässä kipeitä päätöksiä omasta elämästä ja avioliiton päättämisestä.

Päätin hakea ohjelmaan, koska se ei vaatinut henkilökohtaisia tapaamisia ja sisälsi kirjoittamista. Ohjelman suurin anti oli siinä, että sen kautta syntyi varmuus ja turvallisuus omien kipeiden tunteiden käsittelyyn.

Ohjelman loputtua olen jatkanut harjoitteiden tekoa. Tuttu ohjelma on kiva ottaa käyttöön työmatkalla tai illalla mielen rauhoittamiseksi. On ihana saada todeta, että voin hyvin.”