Tietoa Meistä

 
 
 

TEHTÄVÄNÄMME ON TUODA MASENNUKSEN HOITO KAIKKIEN ULOTTUVILLE

VISIOISSAMME ON MAAILMA, JOSSA KAIKILLA IHMISILLÄ ON TARVITSEMANSA TYÖVÄLINEET MASENNUKSEN VOITTAMISEEN.

Olemme tutkijoita, insinöörejä ja kokeneita yrittäjiä, ja olemme liittyneet yhteen tuodaksemme masennuksen hoidon kaikkien ulottuville sekä tehdäksemme siitä tehokasta ja vaikuttavuusperusteista. Missiomme on enemmän kuin vain liiketoimintaa, se on henkilökohtaista. Perustajamme ovat menettäneet ystäviä ja perheenjäseniä masennukselle, ja haluamme tehdä kaikkemme auttaaksemme ihmisiä, jotka kärsivät.

 

ARVOMME

INTOHIMO

Koska missiomme on henkilökohtainen, uskomme aidosti työhömme ja teemme sitä innostuneesti ja positiivisesti. Uskomme, että tekemällä työtä sydämestämme herätämme aidon luovuuden, joka tekee melkein kaikesta mahdollista.

 

LÄPINÄKYVYYS

Uskomme avoimuuteen, vastuullisuuteen ja loistavaan viestintään. Uskomme, että kun sanomme ja ilmaisemme asiat niin kuin ne ovat, luomme perustan luottamuksen rakentumiselle työntekijöidemme ja yhteistyökumppaniemme välille.

 

TINKIMÄTTÖMYYS

Tinkimättömyys on arvojen, ajatusten, sanojen ja toimien yhdenmukaisuutta. Sitoutumisemme tinkimättömyyteen tarkoittaa, että toimimme yksilöinä ja yhtiönä johdonmukaisesti ja rehellisesti korkeimpien moraalisten periaatteiden ja arvojemme mukaisesti.

 

ROHKEUS

Työn tekeminen rohkeasti tarkoittaa meille riskien ottamista ja epävarmuuden kohtaamista, ja myös itseemme ja unelmiimme uskomista. Rohkeudessa on kyse myös siitä, että toimimme oikein silloinkin, kun se on vastoin vakiintuneita käsityksiä.

 

MYÖTÄTUNTO

Työllämme ja pyrkimyksellämme yhteiskunnalliseen vastuuseen vähennämme masennusta potevien ihmisten kärsimystä ja voimaannutamme heitä työvälineillä, joita he tarvitsevat elämänlaatunsa kohentamiseen.